fbpx

HENKILÖKOHTAINEN VALMENNUS ETÄYHTEYDELLÄ

Henkinen hyvinvointi tarkoittaa kokonaisvaltaista sisäistä hyvinvointia koko ihmisyyden alueellamme (keho-sydän-mieli). Miten olemme aidossa sisäisessä vuorovaikutuksellisessa kosketuksessa itseemme.  Valmennus auttaa meitä tiedostamaan sisäisiä kokonaisvaltaisia prosesseja. Tiedostamisen kautta meillä on mahdollisuus tehdä uudenlaisia valintoja, ottaa uudenlaisia suuntia elämämme suhteen. Energiaa vapautuu käytettäväksi uudella tavalla. 

Valmennuksessa saat tukea, ohjausta ja rohkaisua kuulla omaa autenttista itseäsi. Meissä on kaikki viisaus tehdä valintoja, jotka ohjaavat elämäämme luonnollisella virtaavalla tavalla. Monesti oman autenttisen äänen kuuleminen ei ole ihan helppoa, itseään on vaikea nähdä.  Mikä asia kaipaisi nyt selvennystä, ymmärrystä ja hyväksyntää? Kun käytämme kokonaisvaltaista kapasiteettiamme laajalla ja syvällä tavalla, kasvaa kykymme kohdata elämää haastavemmissakin tilanteissa.

Valmennuksessa avaudumme asioiden tutkimiselle, tietämisen ja tottumusten ohjauksessa olemisen sijaan.  Valmennus antaa sinulle mahdollisuuden antautua tiedostamisen prosessiin kokonaisvaltaisesti, jolloin sinulla on paljon enemmän sisäistä kapasiteettia käytössäsi. Prosessia ohjaa ja tukee keskustelu sekä erilaiset yksilökohtaisesti valitut harjoitteet.

Valmennus on turvallinen, luottamuksellinen ja rauhallinen tila tutkia omaa elämää. Henkisyyttä lähestytään hyvin käytännönläheisesti hyödyntäen erilaisia viisaustraditioista nousevia oppeja sekä psykologista lähestymistapaa. Online-toteutus onnistuu mistä tahansa nettiyhteyden omaavasta paikasta zoom-sovelluksen kautta.
 
Valmennuksen hinta 40e/ 60 min. 
Kysy lisää ja varaa aika!: info@leenamantere.fi