fbpx

Kokemuksia

Enneagrammin perusteet

”Kiitos todella paljon, tämä oli älyttömän mielenkiintoista ja valaisevaa ja loi kiinnostuksen enneagrammia kohtaan”

”Mielenkiintoinen luento. Nousi paljon ajatuksia ja huomaan, että enneagrammi on syvällinen työkalu – sekä henkisen kasvun polku. Kiinnostaa yhä enemmän.”

Sydämen ääni -henkilökohtainen ohjaus

” Huikea matka lyhyessä ajassa. Tykkäsin eri elementtien yhdistelmästä. Kehollisuus, oman itsen löytäminen, kortit, sanat ja piirtäminen johdattivat omaa prosessia eteenpäin. Rauhallinen tunnelma. Saa/pystyi olemaan rohkeasti omassa tunteessa. Itku ei hävettänyt. Kiitos todella paljon, voin ehdottomasti suositella kaverille!

Hyväksyvä läsnäolo

”Ihana, lempeä muistutus palata hetkeen ja omaan kehoon, sen tuntemuksiin ja sisäiseen viisauteen, kiitos siitä. Sinulla on selkeä ja lempeä ääni ja puhetapa, helppo seurata vilkkaankin mielen kanssa.”

”Kiitos tästä hetkestä. Jäi lämmin, turvallinen ja erityisesti luottavainen olo. Tämä on kaunis ja rauhallinen tila. Kiitos yksinkertaisista ja helposti toteutettavista harjoituksista. Nämä tulevat käyttöön.”

”Sain paljon uutta tietoa. Harjoitukset olivat hyviä, joita ei ole tullut edes ajatelleeksi (kehon tuntemuksia). Ymmärrys lisääntyi miten paljon suorittaa kuuntelemalla omia ajatuksia ja jättämällä kehon kuuntelun. Ennen tuntia olo oli stressaantunut ja keho kipuili, tunnin jälkeen rauhallinen mieli ja keho. Kiitos.”